Το κύμα ανακοινώσεων κινητών τηλεφώνων συνεχίζεται για τη Nokia, με την εταιρεία να παρουσιάζει μια σειρά από smartphones αλλά και featurephones.

Σε χθεσινή ανακοίνωση της, η Nokia προχώρησε στην παρουσίαση δύο νέων κινητών τηλεφώνων τα οποία στοχεύουν ένα συγκεκριμένο κοινό που δε χρειάζεται όλα τα καλούδια των smartphone.

 

Συγκεκριμένα η Nokia ανακοίνωσε το Nokia 108 καθώς και την έκδοση του με διπλή sim, τα οποία διαθέτουν vga κάμερα, στηρίζονται στην πλατφόρμα του Series 30 και κοστίζουν μόλις $29 χωρίς φόρους. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ακόμα ο mp3 player, ο ραδιοφωνικός δέκτης, ο φακός και το γνωστό παιχνίδι φιδάκι.

 

 

Σημαντικό πλεονέκτημα των featurephones της Nokia είναι η αυτονομία της συσκευής η οποία πλησιάζει τις 31 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Ξεχωρίζει για την τεχνολογία Nokia Slam που επιτρέπει τον εύκολο διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω Bluetooth όπως επίσης της επέκτασης μνήμης έως τα 32 GB.

 

Αναμένεται στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους σε τρία χρώματα (κόκκινο, άσπρο και μαύρο) ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει σε δύο ακόμη χρώματα, το κίτρινο και το γαλάζιο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της πριν δύο εβδομάδες, η Microsoft εξαγόρασε το τμήμα συσκευών της Nokia, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δε θα ξανακυκλοφορήσουν smartphones με την ονομασία Nokia παρά μόνο featurephones όπως το Nokia 108.

 

Link.png Site: http://press.nokia.com/2013/09/16/nokia-introduces-new-ultra-affordable-camera-phone-the-nokia-108/[/url]']Nokia Press