Η Nokia εκτός από το Lumia 1520, παρουσίασε σήμερα και ένα δεύτερο smartphone με οθόνη 6 ιντσών, το Lumia 1320 και το οποίο θα κυκλοφορήσει με αρκετά ενδιαφέρουσα τιμή.

To Lumia 1320 έρχεται με HD ανάλυση αντί της Full HD που διαθέτει το μεγαλύτερο μοντέλο ενώ η οθόνη των 6 ιντσών είναι τεχνολογίας IPS ClearBlack.

 

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον διπύρηνο Snapdragon 400 της Qualcomm στο 1.7 GHz με 1 GB RAM. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8 GB αλλά η παρουσία microSD θύρας μας επιτρέπει να μεγαλώσουμε τη συνολική χωρητικότητα με επιπλέον 64 GB. Το Lumia 1320 μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα LTE ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.400 mAh. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 5megapixel με LED Flash και δυνατότητα αυτόματης εστίασης. Μια δεύτερη στο μπροστινό προορίζεται για βιντεοκλήσεις και διαθέτει VGA ανάλυση.

 

Η επίσημη κυκλοφορία της συσκευής αργεί αφού σύμφωνα με τη Nokia θα κάνει την εμφάνιση της στην Ευρώπη στις αρχές της επόμενης χρονιάς σε τέσσερα χρώματα, πορτοκαλί, κίτρινο, μαύρο και λευκό. Η τιμή έχει οριστεί στα $339 χωρίς σε αυτή να περιλαμβάνονται φόροι.