Το φθηνότερο smartphone της σειράς Lumia παρουσίασε σήμερα η Nokia το οποίο θα τρέχει την έκδοση 7.5 των Windows Phone και μελλοντικά θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 7.8.

Το Lumia 510 αποτελεί πλέον το αρχικό μοντέλο της σειράς Lumia και διαθέτει ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία είναι καλύτερα από το προηγούμενο φθηνό μοντέλο της Nokia, το Lumia 610.

 

Διαθέτει οθόνη 4' ιντσών ανάλυσης WVGA (800x480), δέκτη GPS, κάμερα στο πίσω μέρος των 5megapixel με autofocums με δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην πολύ χαμηλή VGA ανάλυση. Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon S1 χρονισμένος στα 800Mhz ενώ η μνήμη περιορίζεται στα 256mb και αναμένεται να υπάρχουν μερικά προβλήματα με συγκεκριμένες εφαρμογές του Windows Marketplace.

 

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 4gb αλλά μπορείτε να τον επεκτείνεται μέσω της cloud υπηρεσίας Skydrive που δίνει επιπλέον 7gb για αποθήκευση δεδομένων (όχι των εφαρμογών).

 

Αρχικά το Nokia Lumia 510 Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε 5 χρώματα στην Κίνα και την Ινδία ενώ στη συνέχεια θα περάσει και στη Νότια Αμερική χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για το αν θα το δούμε τελικά και στην Ευρώπη. Η τιμή του αναμένεται να οριστεί στα $200.

 

 

 

Link.png Site: Nokia Lumia 510