Οι πληροφορίες για το Normandy, το πρώτο κινητό της Nokia με λειτουργικό σύστημα Android συνεχίζονται, με τον @Evleaks στο Twitter να ανεβάζει νέες φωτογραφίες από το ίδιο το λειτουργικό λίγες μόλις μέρες αφού είδαμε για πρώτη φορά το εξωτερικό περίβλημα της συσκευής.

Τα εν λόγω screenshots μας αποκαλύπτουν πως το Normandy θα υποστήριζε δύο κάρτες SIM, ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος αλλά και τις εφαρμογές Viber και Skype. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Normandy θα ήταν η οικονομική συσκευή της Φιλανδικής εταιρείας, αντίστοιχη δηλαδή των Asha μοντέλων, η οποία θα έτρεχε μία παραλλαγή του λειτουργικού Android, κάτι παρόμοιο με το Kindle της Amazon, δηλαδή δε θα είχε καμία σχέση με τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.

 

Το αν θα δούμε το Normandy ή όχι παραμένει άγνωστο, καθώς η ολοκλήρωση της αγοράς του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας από τη Microsoft βρίσκεται στα τελευταία τις στάδια. Όπως και να έχει, η Nokia φαίνεται να είχε προχωρήσει αρκετά με το project και δε βρισκόταν απλώς σε "σκέψεις".

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2014/01/08/nokia-normandy-android-ui-leak/#comments[/url]']Engadget