H nVIDIA ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες πτώσεις τιμών στις νέες κάρτες γραφικών της, προφανώς σαν αντίποινα για τον πόλεμο τιμών που ξεκίνησε η AMD με τα δικά της προϊόντα.

 

Αυτά τα λόγια μάλιστα επιβεβαιώθηκαν από τους ανθρώπους του Bit-tech, που όπως λένε μίλησαν με κάποιον από την nVIDIA, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι αυτές οι τιμές που ακούστηκαν όντως θα ισχύσουν.

 

Τα νέα λοιπόν είναι πολύ καλά για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν κάρτα αυτές τις ημέρες, όχι όμως και για αυτούς που ήδη αγόρασαν τις δικές τους, σε σχεδόν διπλάσιες τιμές.

 

Ναι, καλά ακούσατε. Οι τιμές που αναμένονται είναι:

 

* GeForce GTX 280 στα $449 ή 359 ?

* GeForce GTX 260 στα $299 ή 239 ?

* GeForce 9800 GTX+ στα $199 ή 169 ?

 

Έτσι πλέον, η GeForce GTX 260 θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Radeon HD 4870, ενώ η GeForce 9800 GTX+ θα ανταγωνιστεί τη Radeon HD 4850. Η Radeon HD 4870 X2 φυσικά, θα δει μπροστά της την GeForce GTX 280.

 

Προς το παρόν βέβαια, κάποιοι κατασκευαστές δε σκοπεύουν να αλλάξουν τις τιμές τους τόσο γρήγορα. Οι φήμες λένε πως είναι οι μικρότεροι κατασκευαστές, οι οποίοι περιμένουν πρώτα κάποια συννενόηση με την nVIDIA για τα χρήματα που θα χάσουν, με αυτές τις γενναίες πτώσεις τιμών.

 

Οι μεγάλοι κατασκευαστές από την άλλη, φαίνεται πως θα αλλάξουν άμεσα τις τιμολογήσεις τους.

 

Source.png Πηγή: hwbox.gr