Τρείς εξαιρετικοί AAA τίτλοι, οι Doom Eternal, Red Dead Redemption 2 και Rainbow Six: Siege πρόκειται σύντομα να «τρέχουν» με υψηλότερα framerates σε όσους διαθέτουν κάρτα γραφικών GeForce RTX χάρη στην υποστήριξη Nvidia DLSS που θα έρθει με την μορφή αναβάθμισης.

Το παιχνίδι Doom Eternal επίσης θα αποκτήσει και γραφικά ray tracing πέρα από υψηλότερα framerates. Σύμφωνα με την NVIDIA, το δημοφιλές fps θα μπορεί να τρέξει σε ανάλυση 8K στα μαγικά… 60fps χρησιμοποιώντας μία κάρτα γραφικών GeForce RTX 3080 Ti ή μία GeForce RTX 3090. 

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games θα λάβει επίσης μία ενημέρωση που θα προσθέτει υποστήριξη DLSS (Deep Learning Super Sampling). Αν και το παιχνίδι θα λέγαμε ότι είναι γενικώς αρκετά βελτιστοποιημένο, η υποστήριξη Nvidia DLSS αναμφισβήτητα είναι καλοδεχούμενη καθώς θα βελτιώσει σημαντικά τα framerates αλλά και την ποιότητα της απεικόνισης.

Οι gamers λοιπόν με χαμηλότερης ισχύος κάρτες γραφικών θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι με καλύτερα γραφικά και σε υψηλότερες αναλύσεις ενώ όσοι έχουν στην κατοχή τους higher-end κάρτες γραφικών GeForce RTX θα απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερης λεπτομέρειας γραφικά και με το DLSS ρυθμισμένο σε Quality mode.

Ένα ακόμα παιχνίδι το οποίο θα υποβληθεί σε… θεραπεία DLSS είναι το επίσης επιτυχημένο παιχνίδι Rainbow Six: Siege. Το παιχνίδι μπορεί, ανάλογα το hardware (π.χ. χρησιμοποιώντας κάποια από τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 3080, RTX 3080 Ti ή RTX 3090) να τρέξει σε ανάλυση 4K στα 60fps και επομένως είναι αρκετά βελτιστοποιημένο ωστόσο με την ενεργοποίηση του DLSS η αύξηση του framerate αναμένεται εξαιρετικά υψηλή για μία ακόμα πιο ομαλή εμπειρία gaming (ίσως μάλιστα τα 8K στα 60fps να είναι εφικτά).

 

  • Like 3