Μετά από ορισμένα «teasers» σε κοινωνικά δίκτυα με… θολές φωτογραφίες η Nvidia προχώρησε στην αποκάλυψη μίας ειδικής έκδοσης της κάρτας γραφικών GeForce RTX 2080 Ti με θέμα το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Cyberpunk 2077.

Η Nvidia κατασκεύασε μόλις 77 κάρτες γραφικών GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition για την «κοινότητα» όπως έγραψε σε σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο Twitter ξεκινώντας μάλιστα και την διαδικασία για να κληρωθούν σε φίλους της.   

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Θα πρέπει να κάνετε αρχικά retweet την παραπάνω ανάρτηση. Στην συνέχεια θα χρειαστεί να απαντήσετε στην ανάρτηση της Nvidia κάνοντας tag κάποιον φίλο σας με το hashtag #RTXOn για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εσείς και ο φίλος σας από μία συλλεκτική κάρτα GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι Cyberpunk 2077 του πολωνικού στούντιο CD Project RED είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου φέτος.

PC Gamer

  • Like 1