Με τα System Shock Remake και The Fabled Woods να είναι τα πρώτα που αξιοποιούν το νέο αυτό plug-in

Σε ακόμη περισσότερα παιχνίδια θα προστεθεί η DLSS τεχνολογία της Nvidia, προσφέροντας υψηλότερα καρέ στις RTX κάρτες γραφικών της εταιρείας. Συγκεκριμένα, τα επερχόμενα System Shock Remake και The Fabled Woods είναι μόλις δύο νέοι τίτλοι που θα έρθουν με υποστήριξη DLSS, με το System Shock Remake να φτάνει τα 223 καρέ στην RTX 3090.

Σε κατώτερα μοντέλα, τα καρέ όπως είναι αναμενόμενο έχουν ανάλογη πτώση, καθώς η RTX 3080 θα φτάνει τα 196 καρέ, με τις RTX 3070 και 3060 Ti να φτάνουν τα 147 και 133 καρέ αντίστοιχα. Το The Fabled Woods από την άλλη δε θα φτάνει τόσο υψηλά νούμερα, καθώς η RTX 3090 κατάφερε να φτάσει τα 100 καρέ με το DLSS ενεργοποιημένο, σε σύγκριση με τα 38 καρέ που φτάνει με το DLSS απενεργοποιημένο.

Τα νέα αυτά έρχονται μόλις μερικές εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση διάθεσης ενός DLSS plug-in για την Unreal Engine 4.26, που απλοποιεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης της τεχνολογίας για τους developers.

Ακολουθεί δήλωση του Matthew Kenneally της Night Dive Studios:
"Το plug-in της Unreal Engine 4 κάνει πολύ εύκολη τη προσθήκη DLSS στο παιχνίδι, καθώς το προσθέσαμε μόλις σε ένα Σαββατοκύριακο. Το να φέρουμε το System Shock σε μια νέα γενιά gamers είναι έργο αγάπης για την ομάδα μας και το DLSS μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία."

Παρόμοια εμπειρία είχε και η CyberPunch Studios, εταιρεία ανάπτυξης του The Fabled Woods, καθώς η προσθήκη DLSS στον τίτλο τους ήταν δουλειά ούτε μίας μέρας, χωρίς να χρειαστούν βοήθεια ή καθοδήγηση από την Nvidia. Όπως είπες ο Joe Bauer της CyberPunch Studios:
"Η προσθήκη DLSS στο The Fabled Woods ήταν πολύ εύκολη χάρη στο νέο plug-in και η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Πραγματικά το νέο plug-in προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες στον κόσμο των developers."

  • Like 4