Ο Pete Lau, ο πρώην αντιπρόεδρος της Oppo που ίδρυσε την OnePlus πέρυσι, φαίνεται πως δεν αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο που αφορά στη σχέση της νέας εταιρείας του, με την προηγούμενη.

Έτσι έγινε γνωστό, πως η Oppo δεν είναι μόνο υπεύθυνη για τη κατασκευή του OnePlus One –είναι χαρακτηριστική η ομοιότητα του κινητού με το επίσης νέο Oppo Find 7a- αλλά πως η εταιρεία OnePlus… ανήκει στην Oppo.

 

Σύμφωνα με έγγραφο που προέρχεται από την αρχή εποπτείας της Κινέζικης αγοράς SIPO (Shenzhen Municipal Market Supervisory), η OnePlus έχει ένα μοναδικό θεσμικό μέτοχο, την εταιρεία Oppo. Πρόσφατα επίσης, ο γνωστός leaker @evleaks με σχετική ανάρτηση επιβεβαίωσε ότι και η ιστοσελίδα της εταιρείας OnePlus, ανήκει στην Oppo.

 

gallery_286955_1054_51001.jpg

 

Βεβαίως, αυτό δεν επηρεάζει τους καταναλωτές και τους χρήστες, που έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία high-end συσκευή σε χαμηλό κόστος όπως συμβαίνει στην περίπτωση του OnePlus One. Από την άλλη, ο Lau διαφήμισε την OnePlus ως μία νέα εταιρεία, και απέκρυψε το γεγονός ότι πρόκειται για θυγατρική. Όπως και να έχει δεν είναι κακό που συμπληρώνεται το παζλ για την "νεοσύστατη εταιρεία" που εισήλθε στην αγορά με… κρότο.

 

 

Link.png Site: PhoneArena