Η OnePlus αποφάσισε να χαρίσει 30.000 VR headsets, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την επόμενη εκδήλωση της κινεζικής κατασκευάστριας σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Η συσκευή, η οποία ονομάζεται Loop VR, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την AntVR και οι λειτουργικές της δυνατότητες παραπέμπουν σε εκείνες του Google Cardboard, ενώ η σχεδίαση της παραπέμπει στο Samsung Gear VR, με τη διαφορά ότι αυτή είναι συμβατή με όλα τα smartphones από 5" έως 6".

 

Η OnePlus δημιούργησε περιορισμένα αντίτυπα του Loop VR (καθιστώντας τα αυτόματα ως συλλεκτικά), προκειμένου να αποφύγει τη διαμοίραση χάρτινων HDMs, ανακοινώνοντας στους 30.000 τυχερούς πως θα μπορέσουν να παραγγείλουν την επόμενη συσκευή τους μέσα από ένα ειδικό εικονικό κατάστημα (VR Space Station) - παγκόσμια πρωτιά όσον αφορά την ηλεκτρονική αγορά ενός προϊόντος.

 

Το Loop VR θα αποσταλεί στους ιδιοκτήτες του στις 6 Ιουνίου, με την κινεζική εταιρεία να αποβλέπει στη δημιουργία ενός "hype" παρόμοιου με εκείνου που δημιούργησε η εκδήλωση της Samsung, στο MWC 2016, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας - όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν "αγκαλιά" με ένα Gear VR.

 

Οι συσκευές, μετά τη διάθεση τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus, εξαντλήθηκαν άμεσα.

 

Link.png Site: Wareable