Render φωτογραφίες υποδηλώνουν πως το νέο τηλέφωνο της OnePlus θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις.

Το OnePlus 8T ίσως τελικά έχει σημαντικές αναβαθμίσεις έπειτα τη διαρροή εικόνων render από το OnLeaks και την ιστοσελίδα Pricebaba. Σύμφωνα με αυτές τις εικόνες, το νέο τηλέφωνο της OnePlus θα περιλαμβάνει μερικές εκπλήξεις.

Το OnePlus 8T φαίνεται πως θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας που θα υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης 65W, αφού ακόμη και το 8 Pro περιορίζεται στην «απλή» φόρτιση 30W. Αυτό ίσως αποτελεί και μία απάντηση στην Oppo η οποία ήδη έχει ανακοινώσει φόρτιση 125W, από την άλλη όμως τα 65W είναι ευπρόσδεκτα αφού η επαναφόρτιση θα ολοκληρώνεται γρηγορότερα.

oneplus-8t-diarrori-eikonon-1.jpg.a08e219dfbc1e74f7e32b65c66b94c1b.jpg

Οι εικόνες δείχνουν επίσης ότι το OnePlus 8T θα έχει κάποιες μικρές σχεδιαστικές διαφορές σε σύγκριση με τους προκατόχους του. Εκτός όμως από αυτές τις διαφορές, οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως η εμπρόσθια πλευρά θα εξακολουθεί να έχει την οικεία οθόνη των 6.55’’ αν και αυτή μάλλον αναβαθμίζεται πλέον στα 120Hz. Επίσης, η selfie κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 32MP σε αντίθεση με τα 16MP του προηγούμενου μοντέλου. Όσο αφορά το βασικό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, αυτό δείχνει σχεδιαστικές ομοιότητες με αυτό των Galaxy S20, το οποίο θα εξοπλίζεται με τέσσερις αισθητήρες. Η κύρια κάμερα των 48MP θα συνοδεύεται από την ευρεία των 16MP, την macro 5MP και έναν ακόμη αισθητήρα 2MP για πορτρέτα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές, η βασική έκδοση του 8T λέγεται πως θα έρθει με μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB ενώ η πιο high-end λύση θα έχει 12GB RAM και 256GB χώρου. Το OnLeaks ισχυρίζεται επίσης ότι το 8T θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 865 και όχι τον 865 Plus που έλεγαν οι προηγούμενες φήμες. Επίσης, το τηλέφωνο θα διαθέτει μία μεγαλύτερη μπαταρία 4500mAh που θα βοηθήσει στην αύξηση της αυτονομίας.

Το νέο smartphone της OnePlus πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου και ενδέχεται να μην συνοδεύεται από έκδοση Pro. Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες και οι προδιαγραφές που έχουν διαρρεύσει υποδηλώνουν ότι το OnePlus 8T θα μπορούσε να είναι μια σημαντική αναβάθμιση για πολλούς χρήστες, ακόμη κι αν αυτοί διαθέτουν προηγούμενα high-end μοντέλα της εταιρίας.

  • Like 1