Με ειδικό σχεδιασμό που εκτείνεται και στο software, το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

Ένα ακόμη προϊόν με θέμα το επερχόμενο Cyberpunk 2077 -που πρόσφατα δέχτηκε άλλη μια αναβολή- κυκλοφορεί στην Κίνα και τραβάει τα βλέμματα. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του OnePlus 8T, που αλλάζει εμφάνιση τόσο εξωτερικά όσο και σε επίπεδο λογισμικού.

Το πρώτο που ίσως παρατηρήσει κάποιος είναι το υπερμέγεθες κομμάτι που στεγάζει την κάμερα, δίχως ωστόσο να αλλάζει κάτι στα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Χαμηλά στην πλάτη του βρίσκεται το λογότυπο του παιχνιδιού και έπειτα σειρά έχει η θήκη που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

LqMN4gCob6QPw45ZfWxrWR-1536-80.jpg YEdJ2VBwRuhrgRLMV4LLTQ-1536-80.jpg

NjQcSuGSiccug2gHehtyyQ-1536-80.jpg a7c1c366gy1gkb7g4ofubj24mo334kjq.jpg

Επιπλέον, η εμφάνιση του λογισμικού προσαρμόστηκε ανάλογα ώστε πέρα από το custom Samurai wallpaper, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος να μοιάζει εμφανισιακά με τον ανιχνευτή ίριδας που βρίσκεται στο παιχνίδι. Στη σελίδα της OnePlus σημειώνεται πως δύο φίλτρα για την κάμερα, τα Night City και North California, είναι επίσης διαθέσιμα αποκλειστικά για τη συσκευή.

Κατά τα άλλα, μικρές λεπτομέρειες όπως το χαρακτηριστικό κίτρνο χρώμα του παιχνιδιού εμφανίζεται στην πλάτη του κινητού, η οποία έχει ένα πιο περίτεχνο σχέδιο συγκριτικά με την απλή έκδοση.

Το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition διατίθεται στην αγορά της Κίνας έναντι 3.999¥ που μετατρέπεται σε περίπου 515€, όμως μικρή σημασία η μετατροπή νομίσματος έχει καθώς δεν κυκλοφορεί εκτός Κίνας.

Μιας και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δε διαφέρουν από ένα απλό OnePlus 8T, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο με την πρώτη μας επαφή με το κινητό για να μάθετε περισσότερα.

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα unboxing video του κινητού για να το δείτε αναλυτικότερα.