Σύμφωνα με ορισμένα «renders» που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το OnePlus 7 θα διαθέτει οθόνη «full-view» αφού η εμπρόσθια κάμερα θα είναι τύπου pop-up με «motorized» μηχανισμό παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιείται σε διάφορες συσκευές των Oppo και vivo.

Η εταιρεία OnePlus αναμένεται να εξοπλίσει το νέο της μοντέλο με τα πλέον σύγχρονα υποσυστήματα, και έτσι περιμένουμε να βασίζεται στο κορυφαίο Qualcomm Snapdragon 855 SoC σε συνδυασμό με 8GB ή και 12GB RAM. Η οθόνη, που δεν θα έχει, χάρη στην "pop-up" κάμερα, εγκοπές ή οπές, θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα Full HD+ ανάλυση. Θα υπάρχει επίσης «in-display» αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία φημολογείται ότι θα διαθέτει χωρητικότητα 4000mAh και θα υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση (Dash Charging) 44W.  Στο πίσω μέρος, η συσκευή θα διαθέτει τρεις κάμερες με laser autofocus που θα βασίζονται σε αισθητήρες των 48 Megapixels, 20 Megapixels και 16 Megapixels.

7.jpg.cb9b87e04bc50a00c2006e9342f83a07.jpg

Λέγεται επίσης, ότι η OnePlus ετοιμάζει κάτι καινούριο για φέτος: Θα παρουσιάσει και μία έκδοση «Pro» του OnePlus 7, που θα διαθέτει σύμφωνα με πληροφορίες οθόνη που θα καμπυλώνει στις δύο μεγαλύτερου μήκους πλευρές της, όπως συμβαίνει και στα τελευταία μοντέλα της σειράς Galaxy S της Samsung. Αυτή, θα είναι και μία από τις σημαντικότερες διαφορές σε σχέση με την «απλή» έκδοση, αλλά βεβαίως περιμένουμε να υπάρχουν και άλλες διαφορές. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί και μία έκδοση «5G» της συσκευής, παρόλο που η εταιρεία έχει δηλώσει ότι δεν βιάζεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός τέτοιου προϊόντος.

Σύμφωνα με τον leakster, Ashan Agarwal επίσης, η OnePlus πρόκειται να ανακοινώσει τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro στην Κίνα στις 14 Μάϊου.

SlashGear