Η OnePlus ανακοίνωσε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στo Νέο Δελχί, στην Ινδία, τη νέα της τηλεόραση, OnePlus TV.

Η σχεδόν bezel-less τηλεόραση είναι τύπου Quantum Dot με διαγώνιο 55 ιντσών (ανάλυση 4K) και υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10+ με την Κινέζικη εταιρεία να υποστηρίζει ότι η χρωματική της απόδοση είναι ανώτερη από τις τηλεοράσεις QLED του ανταγωνισμού.

Η τηλεόραση διαθέτει μια ενσωματωμένη ηχομπάρα –που στην έκδοση «Pro» χαμηλώνει με ένα μηχανισμό κοντά στην βάση της τηλεόρασης όταν χρησιμοποιείται, και ανεβαίνει στην θέση της όταν η τηλεόραση βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής- οκτώ ηχείων (50W) που προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία «surreal surround sound experience». Το λογισμικό είναι Android TV (σε συνδυασμό με το OnePlus Connect app για το κινητό, υποστηρίζονται πρόσθετες «έξυπνες λειτουργίες» και η τηλεόραση λειτουργεί τόσο με τον Google Assistant όσο και με την ψηφιακή βοηθό της Amazon, Alexa.

Η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ινδία –τουλάχιστον προς το παρόν- με τιμή INR69900 για την έκδοση OnePlus TV Q1, δηλαδή περίπου $1000. Η έκδοση OnePlus TV Q1 Pro με τον motorized μηχανισμό στην ηχομπάρα στοιχίζει στην Ινδία INR9900 (περίπου $1400). Εκπρόσωπος της OnePlus δήλωσε ότι η εταιρεία του κάνει αυτή τη περίοδο ότι είναι δυνατόν για να λανσάρει το συντομότερο δυνατόν την συσκευή και στις αγορές της Β. Αμερικής, της Ευρώπης και της Κίνας.