Εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία δημοσίευσε σήμερα η OnePlus.

Ο γνωστός κατασκευαστής smartphone, ξεκίνησε δυναμικά το 2021 με αύξηση πωλήσεων κατά 388% αλλά και αύξηση των εσόδων κατά 286% για το πρώτο τρίμηνο του 2021, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Και στις δύο περιπτώσεις, υπεύθυνα είναι τα flagships της εταιρείας, οι πωλήσεις των οποίων συνεισφέρουν το 65% των συνολικών εσόδων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου και της σειράς OnePlus 9 που κυκλοφόρησε πρόσφατα

Η OnePlus παρουσιάζει αυξημένα μερίδια σε αρκετές χώρες, με τη Βόρεια Ευρώπη να αποτελεί το φιλέτο της εταιρείας. Γενικότερα μεταξύ των χωρών, οι τρεις κορυφαίες σε απόδοση αγορές περιλαμβάνουν τη Φινλανδία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

1188530606_SuccessStoryPR-LORES.png.68a13417627359f09dc0358369b7c516.png

Ο Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europe, δήλωσε σχετικά: «Καταφέραμε μια εξαιρετική αρχή το 2021 στην Ευρώπη, χάρη στην ισχυρή απόδοση της flagship σειράς, την αναπτυσσόμενη κοινότητα στην Ευρώπη και τις συνεχιζόμενες επενδύσεις σε βασικές αγορές όπως η Βόρεια Ευρώπη και η εστίασή μας σε νέες αγορές όπως οι χώρες της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης για μια βιώσιμη ανάπτυξη. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να προσφέρουμε ένα ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μελλοντικών 5G συσκευών, σε συνεργασία με την κοινότητά μας και να κάνουμε την OnePlus ένα όνομα που πρέπει να ληφθεί υπόψη όταν πρόκειται για μια αξιόπιστη και premium εμπειρία smartphone σε όλα τα επίπεδα τιμών».

Για τη φετινή χρονιά, η OnePlus εστιάζει στη σειρά OnePlus 9 αλλά και στο πρώτο έξυπνο ρολόι που κατασκευάζει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στα σχέδιά της είναι η παρουσία της και σε άλλες προιοντικές κατηγορίες.