Με σκοπό να προσφέρει κάτι πιο ανταγωνιστικό για την αγορά και ποιοτικότερο στους υποψήφιους πελάτες της

Η OnePlus δεν έχει την καλύτερη φήμη όσον αφορά τις κάμερες των συσκευών της, προσφέροντας μια λύση στα μοντέλα της που ναι μεν διαθέτει πολύ καλές επιδόσεις όμως δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα άλλων κορυφαίων μοντέλων της αγοράς. Αυτό πιθανόν να αλλάξει με το OnePlus 9 Pro καθώς σύμφωνα με φωτογραφίες που έπεσαν στα χέρια του YouTuber Dave2D, στο σύστημα καμερών, η εταιρεία θα συνεργαστεί με τη Hasselblad. Αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες, τότε η OnePlus σίγουρα θέλει ανταγωνιστές και καταναλωτές να την λάβουν υπόψιν τους στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Για την ώρα όπως είναι λογικό, δεν γνωρίζουμε τις δυνατότητες της συσκευής, αλλά απ' ότι φαίνεται, οι δύο μεγάλοι φακοί φαίνεται να είναι ένας τυπικός κι ένας ultra-wide, με τους δύο μικρότερους να είναι για macro λήψεις. Επίσης πάνω από το φλας φαίνεται να υπάρχει laser autofocus.

Η κατανομή φαίνεται να είναι ίδια με τις διαρροές του βασικού OnePlus 9, πέρα από την έλλειψη του επιπλέον φακού, laser και του Hasselblad branding, το οποίο πιθανότατα θα αντικατασταθεί με το Ultrashot label. Επίσης στο βίντεο του Dave2D γίνεται σύντομη αναφορά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως κυρτή οθόνη 1440p στα 120Hz, 11GB RAM (που στο τελικό μοντέλο αναμένεται να είναι 12GB) και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Το κατά πόσο θα βοηθήσει η συνεργασία με την Hasselblad μένει να φανεί με την κυκλοφορία. Η συνεργασία της Motorola με την Hasselblad απέδωσε όσον αφορά στις φωτογραφίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτανε τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας. Όπως γίνεται με την συνεργασία της Huawei με την Leica, φαίνεται να είναι μια κίνηση από τη OnePlus για να παραμείνει ανταγωνιστική, παρά να φέρει κάτι νέο στον χώρο των smartphones.

  • Like 1