Η Κινέζικη εταιρεία Oppo που εντυπωσίασε πρόσφατα με την ανακοίνωση του Find X, λανσάρισε ένα νέο ασύρματο σετ ακουστικών με την ονομασία Oppo O-Free. Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά που έχουν μικρό σχετικά μέγεθος και έρχονται σε Black/ Copper Blue ή Black/ Bordeaux Red.

Το O-Free Wireless Bluetooth headset της αδερφής εταιρείας της OnePlus και της vivo υποστηρίζουν τη τεχνολογία TrueWireless Stereo που συγχρονίζει το δεξί και το αριστερό ακουστικό τέλεια με το «στριμάρισμα» του κινητού. Στο εσωτερικό των ακουστικών βρίσκεται το SoC Qualcomm QCC3026.

Τα ασύρματα ακουστικά O-Free υποστηρίζουν «voice translation», που είναι μία παρόμοια λειτουργία με εκείνη των Pixel Buds της Google –δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμα για τις υποστηριζόμενες γλώσσες – καθώς και wake-up voice assistance και music control. Τα ακουστικά του είδους θα βρίσκονται στη συσκευασία του Oppo Find X Lamborghini Edition αλλά μεμονωμένα θα στοιχίζουν περίπου €90 όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας τον Αύγουστο.

001.jpg.c62458ebeb0374a6f53a366087214478.jpg

Engadget