Η Ιαπωνική εταιρεία Panasonic ανακοίνωσε μία νέα συσκευή στη σειρά Eluga. Πρόκειται για το μοντέλο Eluga I3 Mega, το οποίο έρχεται με αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, με μεγαλύτερη μπαταρία και περισσότερη μνήμη σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Eluga I3 Mega έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης HD που προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί που καμπυλώνει στις άκρες του (2.5D).

 

Στο εσωτερικό του βρίσκεται τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,3GHz, τον οποίο συνοδεύουν 3GB RAM και 16GB επεκτάσιμου –έως και κατά 128GB μέσω microSD- αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη υπάρχει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος του βρίσκεται η κύρια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixels που έχει ευρυγώνιο σύστημα φακών 80-degree και LED flash.

 

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh, και είναι αρκετά μεγαλύτερης χωρητικότητας από των 2700mAh που διέθετε το Eluga I3. Όσον αφορά στο λογισμικό, βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow, που συνεπικουρείται από το σύστημα ασφαλείας Android-For-Work για καλύτερη προστασία δεδομένων. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Champagne Gold ή Silver με τιμή περίπου $177.

 

Link.png Site: GSMArena