Δημιουργήστε ατμόσφαιρα γραφείου στον χώρο σας με την πρόταση της Panasonic.

Η τάση της δουλειάς από το σπίτι ζει ημέρες ένδοξες από τότε που η Covid-19 μπήκε στις ζωές μας. Πόσο θυμίζει όμως το γραφείο ο χώρος που έχει δεσμεύσει ο καθένας στο σπίτι του προκειμένου να εργάζεται καθημερινά από εκεί; Με τη δημοφιλέστερη απάντηση να είναι από λίγο έως καθόλου, στην Panasonic σκέφτηκαν να λανσάρουν μία αν μη τι άλλο πρωτότυπη λύση που υπόσχεται να δημιουργήσει ατμόσφαιρα ενισχύοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα.

l-jn200803-2-3.jpg.1052738821c22404d1ebfacc844df88c.jpg

Ο λόγος για το Komoru, μία γωνιώδη κατασκευή που καταλαμβάνει περίπου ένα τετραγωνικό μέτρο, διαθέτοντας γραφείο αλλά και χωρίσματα από τον “έξω κόσμο”. Τα τελευταία διαθέτουν μάλιστα και οπές στις οποίες μπορεί κανείς να κρεμάσει διακοσμητικά και πρακτικά μικροαντικείμενα. Η ιδέα πίσω από το Komoru, είναι ότι μπορεί να ενισχύσει τη συγκέντρωση του εργαζόμενου, δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον εργασίας στο οποίο μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Η συναρμολόγηση γίνεται εύκολα και γρήγορα ενώ στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται καρέκλα.

Το Komoru κυκλοφορεί για την ώρα μόνο στην ιαπωνική αγορά κοστίζοντας περί τα 88.000 γεν (περίπου 701 ευρώ). Το αν θα κάνει την εμφάνισή του και στη δύση, παραμένει άγνωστο επί του παρόντος.

  • Like 1