Με τη νέα της τηλεόραση 4K OLED, η Panasonic απευθύνεται σε όσους ζητούν εξαιρετική χρωματική ακρίβεια από μία τηλεόραση. 

Στην συνέντευξη τύπου/ παρουσίαση της εταιρείας στην έκθεση CES, η Ιαπωνική εταιρεία αναφέρθηκε στο «κατά παραγγελία» πάνελ της νέας τηλεόρασης GZ2000, το οποίο ρυθμίστηκε ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις των μηχανικών της στους τομείς της φωτεινότητας και της αντίθεσης και «καλιμπραρίστηκε» με την βοήθεια ενός από τους κορυφαίους «colourists» στο Χόλυγουντ, τον Stefan Sonnenfield. Επίσης μπορεί να «καλιμπραρίστεί» (διαθέτει built-in calibration patterns) και με το λογισμικό CalMAN της SpectraCal, και επομένως είναι ιδανική για χρήση σε επαγγελματικά στούντιο.

Η GZ2000 4K OLED της Panasonic που θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, στις 55 ίντσες και στις 65 ίντσες, υποστηρίζει όσον αφορά στο HDR τόσο το νέο HDR10+ όσο και το Dolby Vision και για την επιτάχυνση του «HDR processing» χρησιμοποιήθηκε ο ισχυρότερος επεξεργαστής της Ιαπωνικής εταιρείας. Εκτός από HDR, η νέα GZ2000 4K OLED υποστηρίζει και την τεχνολογία υψηλού δυναμικού εύρους HLG που η εταιρεία ενσωματώνει στις τελευταίες της ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές S1 και S1R.

Όσον αφορά στον ήχο, η τηλεόραση είναι συμβατή με Dolby Atmos και ενσωματώνει ηχεία που «κοιτούν» προς τα εμπρός, με το συνολικό σύστημα να έχει επιμεληθεί το τμήμα Technics της Panasonic. Η τηλεόραση επίσης υποστηρίζει Google Assistant και Amazon Alexa. Για την ώρα η Ιαπωνική εταιρεία δεν αποκαλύπτει την τιμή και την διαθεσιμότητα της νέας της τηλεόρασης.

IMG_20190110_130257.jpg.4930aff8384dbeaabaca3194ecf8b4bb.jpg

 

  • Like 2