Η GoPro είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη νέα της action camera μέσα στο μήνα, τη Hero 6 Black, και μέσω μιας διαρροής γνωρίζουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που αυτή θα διαθέτει.

Έτσι σύμφωνα με μια φωτογραφία που προέρχεται από κατάστημα της αλυσίδας Best Buy στον Καναδά, βλέπουμε τη διάφανη συσκευασία αλλά και την ίδια την κάμερα η οποία θα διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό της, την Hero 5. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αδιάβροχη σε βάθος τουλάχιστον έως τα 10 μέτρα, με σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

 

Το πρώτο είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο στην 4K ανάλυση και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ένα χαρακτηριστικό που όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με κάποιο extreme sport «παρακαλούσαν» να προσθέσει η GoPro στις κάμερες της. Ακόμα η εγγραφή στη Full HD ανάλυση θα γίνεται και στα 240 καρέ το δευτερόλεπτο, δίνοντας τη δυνατότητα για εντυπωσιακές λήψεις σε πολύ αργή κίνηση.

 

Η τιμή της Hero 6 Black αναμένεται να οριστεί στα $499 για τις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς το φόρο ενώ πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 28η Σεπτεμβρίου.

 

Link.png Site: TheVerge