Για την κατασκευή της νέα action camera στην οικογένεια της Drift, η εταιρεία εμπνεύστηκε από τα μοντέλα Drift Ghost και πλασάρεται στην αγορά ως η μικρότερη και η πιο ευέλικτη κάμερα στην κατηγορία της.

Μπορεί το μέγεθος του όγδοου κατά σειρά μοντέλου action camera της Drift να μην γεμίζει το μάτι -οι διαστάσεις της είναι μόλις 80 x 42 x 27 χιλιοστά με βάρος 97 γραμμάρια- αλλά είναι ικανή να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 1080p με 30 καρέ το δευτερόλεπτο ή ανάλυσης 720p με 60 καρέ το δευτερόλεπτο και φέρει περιστρεφόμενους φακούς 300 μοιρών.

 

Η μπαταρία της προσφέρει αυτονομία που επαρκεί για να καταγράψει 3 ώρες βίντεο ενώ ο φακός των 7 στοιχείων παρέχει οπτικό πεδίο 137 μοιρών. Η κάμερα εξοπλίζεται με αισθητήρα τύπου Aptina CMOS. Στα πλάγια, διαθέτει οθόνη για να να γνωρίζετε πιο "mode" χρησιμοποιείτε.

 

Η κάμερα υποστηρίζει τις λειτουργίες:

  • Car DVR (always on όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί)
  • Photoburst (framerate 3fps)
  • Timelapse (για μεγάλα χρονικά διαστήματα)
  • Flashback Video Tagging (always on, tag σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους)
  • Remote Capture (σύνδεση μέσω WiFi με το smartphone σας)

Όπως και με την Ghost HD, η κάμερα μπορεί και λειτουργεί συνοδευτικά με το κινητό σας τηλέφωνο, είτε είναι Android είτε iOS ώστε να έχετε δυνατότητα προεπισκόπησης του βίντεο. Η τιμή της αγγίζει τα 249 δολάρια και είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

 

 

Link.png Site: SlashGear