Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της GoPro Hero 10 έχουμε το διάδοχο ενός από τα καλύτερα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών δράσης. Μάλιστα η GoPro Hero 11 συνοδεύεται φέτος και από τη Hero 11 Mini η οποία αποτελεί μια πιο οικονομική πρόταση.  

Ο σχεδιασμός της Hero 11 παραμένει ίδιος με αυτό του περσινού μοντέλου συμπεριλαμβανομένου των διαστάσεων και του χρώματος. Αντιθέτως, η Mini έκδοση διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο μοντέλο, σε μια πιο συμπαγή μορφή (133 γραμμάρια), αλλά λείπουν οι δύο LCD οθόνες, με το χειρισμό να γίνεται μέσω της εφαρμογής Quik της GoPro.

Ο αισθητήρας της κάμερας μεγέθους 1/1,9" είναι κοινός σε όλη τη νέα σειρά ενώ η ανάλυση έχει αυξηθεί από τα 23 στα 27MP. Καταγράφει επίσης χρώματα 10-bit ενώ μπορείτε να κάνετε λήψη του βίντεο σε ανάλυση έως και 5,3K στα 60fps ή 4K στα 120fps. Η νέα λειτουργία λήψης FullFrame επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν περιεχόμενο αναλογίας 8:7, ενώ η λειτουργία HyperView σας επιτρέπει να καταγράφετε στην παραδοσιακή αναλογία 16:9.

 

Οι λειτουργίες Vehicle Lights, Star Trails και Light Paint αποτελούν τις νέες λειτουργίες βίντεο για σενάρια χαμηλού φωτισμού, με την ενσωμάτωσή τους να γίνεται απευθείας από την κάμερα. Η χαρακτηριστική τεχνολογία σταθεροποίησης HyperSmooth της GoPro φέρνει τώρα τη λειτουργία AutoBoost που αντιμετωπίζει ακόμα τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η λειτουργία Video Highlights συγκεντρώνει τα πιο πρόσφατα βίντεό σας με τακτοποιημένο τρόπο δημιουργώντας ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα το οποίο μπορείς στη συνέχεια να το διαμοιραστείς μέσω social media. Η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη για τους κατόχους παλαιότερων φωτογραφικών μηχανών GoPro μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας GoPro.

Η GoPro Hero 11 συνοδεύεται από την μπαταρία Enduro, η οποία αποτελούσε προαιρετικό αξεσουάρ στην 10η γενιά. Το περιεχόμενο του κουτιού της Hero 11 περιλαμβάνει επίσης μια θήκη μεταφοράς, αυτοκόλλητες βάσεις, μια βάση τοποθέτησης με βίδα αντίχειρα, μια κάρτα SD Sandisk Extreme 32GB και ένα καλώδιο USB-C. Όπως πάντα, και το νέο μοντέλο είναι αδιάβροχο φτάνοντας σε βάθος έως τα 10 μέτρα.

Η τιμή της GoPro Hero 11 Black στη χώρα μας έχει οριστεί στα €579 με άμεση διαθεσιμότητα.

  • Like 1
  • Thanks 1