Εικόνες αλλά και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης GoPro Hero8 διέρρευσαν πρόσφατα στο Internet.

Επικαλούμενη πηγές από τη Κίνα, η ιστοσελίδα Photo Rumors δημοσίευσε τις φωτογραφίες της νέας έκδοσης της δημοφιλούς action camera της GoPro που μαρτυρούν τη νέα σχεδίαση, μία «προαιρετική θήκη» και τρία αξεσουάρ: ένα μικρόφωνο, φωτισμό LED για νυχτερινές λήψεις ή για λήψεις με χαμηλά επίπεδα φωτισμού καθώς και μία εξωτερική οθόνη.

Η GoPro Hero8 αναμένεται στο εσωτερικό της να διαθέτει έναν βελτιωμένο επεξεργαστή «GP2», αισθητήρα 12 Megapixels (όχι επιβεβαιωμένα) και θα υποστηρίζει λήψη βίντεο ανάλυσης 4K στα 120fps ή λήψη βίντεο ανάλυσης Full HD στα 480fps.

Παλαιότερες δηλώσεις και σχόλια του CEO της εταιρείας Nick Woodman φαίνεται να υποστηρίζουν την πρόσφατη διαρροή. Τον Μάϊο, ο Nick Woodman είχε δηλώσει ότι η εταιρεία «σχεδιάζει μία ανανεωμένη προϊοντική σειρά σε όλα τα επίπεδα τιμής» ενώ για αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την εταιρεία να χρησιμοποιεί στα νέα της προϊόντα έναν ανανεωμένο επεξεργαστή GP2 για να προσφέρει βελτιωμένη σταθεροποίηση και απόδοση εικόνας.

GoPro-8-camera-rumors.jpg.a93504bc2c063fe5fd85696b64ff087f.jpg

Τουλάχιστον, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ για να μάθουμε τα χαρακτηριστικά –και βεβαίως την τιμή- της νέας Hero8 αφού λέγεται πως θα ανακοινωθεί επίσημα τον ερχόμενο μήνα.

PetaPixel