Αν και η Razer δεν ασχολείται για πρώτη φορά με τις φορετές συσκευές, η πρώτες προσπάθειες της εταιρείας στην αγορά με τα Nabu και Nabu X ήταν μάλλον απλοϊκές. Τώρα, εισέρχεται στην αγορά των wearables με το πρώτο της smartwatch, το Nabu Watch.

Πρόκειται για ένα αθλητικό, μάλλον ογκώδες smartwatch που παρακολουθεί τις δραστηριότητες του χρήστη, προσφέρει ειδοποιήσεις –από το smartphone του- καθώς και χαρακτηριστικά shake-to-shake όπως συμβαίνει και με τα Nabu και Nabu X.

 

Η Razer πάντως δεν θεωρεί το ρολόϊ της… smartwatch, αλλά λέει πως πρόκειται για ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό στις πτώσεις χρονογράφο που απλώς τυγχάνει να διαθέτει και activity tracking/ notifications χαρακτηριστικά. Όπως και να έχει, η περιορισμένη αυτή λειτουργικότητα προσφέρει στο wearable περίπου 7 ημέρες αυτονομίας.

 

 

Το Nabu Watch συνεργάζεται τόσο με iOS ή όσο και με Android smartphones. H standard edition της συσκευής στοιχίζει $150 ενώ η forged edition με τα ανθεκτικότερα πλήκτρα από ανοξείδωτο ατσάλι στοιχίζει $200.

 


gallery_286955_2768_55470.jpg

 

 

 

gallery_286955_2768_104278.jpg

 


Η αποστολή του insomnia στην CES είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ