Εκτός από το Razer Forge TV και το Turret, η Razer ανακοίνωσε και μία νέα προσθήκη στην σειρά Nabu, το smartband με την ονομασία Nabu X.

Το έξυπνο περικάρπιο Nabu X είναι απλούστερο σε λειτουργίες από το πρωτότυπο Razer Nabu που είχε αποκαλύψει πριν από περίπου ένα χρόνο και απλώς ενσωματώνει τρία - παραμετροποιήσιμα ως προς τον χρωματισμό- LEDs καθώς και δόνηση. Δέχεται ειδοποιήσεις από συσκευές Android ή iOS και σύμφωνα με την εταιρεία η μπαταρία του διαρκεί περίπου 7 ημέρες.

 

Το Nabu X είναι επίσης αδιάβροχο -καλύπτει τις προδιαγραφές IP67. Για την παραμετροποίηση του, απαιτείται η εγκατάσταση της εφαρμογής Nabu X Utility στο smartphone ενώ για logging/ monitoring (βηματόμετρο, μετράει απόσταση, τις θερμίδες που καίγονται, τις ώρες ύπνου, την δραστηριότητα σε ώρες, ενώ ο χρήστης μπορεί να ορίσει στόχους κ.ά) απαιτείται η εφαρμογή Nabu Fitness.

 

Σύμφωνα με την Razer, το Nabu X όπως και το Nabu είναι "social wearables" και εφόσον βρεθούν μαζί με άλλα τους είδους σε συγκεκριμένη απόσταση μπορούν και "μιλούν" μεταξύ τους (για ανταλλαγή πληροφοριών, σύγκριση δεδομένων από την άσκηση κ.ά).

 

Το Nabu X θα είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο σε λευκό, ανοιχτό πράσινο και μαύρο και κοστίζει $49,99 (για τους Razer Insiders κοστίζει $19,99).

 

Link.png Site: Razer