Τα laptop της Razer θα κυκλοφορήσουν με δύο πολύ σημαντικές βελτιώσεις μεταξύ άλλων, διατηρώντας τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό τους.

Η Razer ανακοίνωσε τα αναβαθμισμένα Razer Blade 15 και Razer Blade Pro 17 που θα κυκλοφορήσουν φέτος, με σημαντικές βελτιώσεις στην οθόνη και την κάρτα γραφικών.

Συγκεκριμένα, η οθόνη σε έκαστο μοντέλο θα είναι ανάλυσης Quad HD και, χάρη στις κάρτες γραφικών της NVIDIA, θα υποστηρίζουν G-Sync για ομαλότερη ροή εικόνας. Βέβαια, υπάρχουν ακόμη επιλογές για οθόνη Full HD ή 4K, ενώ ανάλογα το πάνελ και την έκδοση θα προσφέρεται ρυθμός ανανέωσης από 60Hz (4K) έως και 360Hz (Full HD).

Μιλώντας για την κάρτα γραφικών, το Blade 15 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις που ενσωματώνουν μια εκ των NVIDIA GeForce RTX 3060, 3070 ή 3080 και παρομοίως το Razer Blade Pro 17. Μάλιστα, στα πιο ισχυρά μοντέλα η VRAM της RTX 3080 θα φτάνει τα 16GB, πρακτικά επιτρέποντας στον παίκτη να παίξει τα περισσότερα παιχνίδια με άριστες επιδόσεις, πιθανώς σε πολύ υψηλότερα καρέ από το συνηθισμένο και -αν υποστηρίζεται- ray tracing. Όλα αυτά, μέσα από ένα laptop που παραμένει λεπτό, φορητό και με διακριτικά bezels.

Κοινά στοιχεία μεταξύ όλων των laptops αποτελούν οι επεξεργαστές Intel Core i7 10ης γενιάς, όπως και η συμπερίληψη θυρών Thunderbolt 3, HDMI 2.1 αλλά και Wi-Fi 6 (6E στα Blade 15 Advanced και Blade Pro 17). Κάθε μοντέλο ενσωματώνει επίσης PCIe NVMe SSD από 256GB έως 1TB με χώρο για μια ακόμη μονάδα αποθήκευσης M.2, και τουλάχιστον 16GB μνήμης RAM DDR4 χρονισμένης στα 2933MHz.

Για πρώτη φορά, η επέκταση ή αντικατάσταση της μνήμης RAM έως τα 32GB ή 64GB αντίστοιχα, θα μπορεί να γίνεται από τον χρήστη.

Τα Blade 15 και Blade Pro 17 κυκλοφορούν στις 26 Ιανουαρίου, με το Blade 15 Advanced να κυκλοφορεί εντός του Φεβρουαρίου. Οι τιμές ξεκινούν από τα 1499$ για το οικονομικότερο Blade 15 και μπορούν να αγγίξουν τα 3599$ για το ακριβότερο Blade Pro 17. Ανάμεσα στα δύο άκρα, προσφέρονται πάρα πολλές επιλογές σε κάθε κομμάτι, από τον αποθηκευτικό χώρο έως τη μνήμη RAM και το πάνελ, τα οποία αντίστοιχα καθορίζουν την τιμή. 

  • Like 1