H Razer ανακοίνωσε το νέο εξωτερικό GPU case, Razer Core X Chroma, το οποίο –όπως και οι παλαιότερες εκδόσεις του eGPU case της- φέρνει επιπέδου desktop γραφικά σε φορητούς υπολογιστές.

Το νέο Razer Core X Chroma ενσωματώνει τροφοδοτικό 700W, υποδοχές USB και Ethernet και αρκετό χώρο για να δεχτεί κάρτες γραφικών που καταλαμβάνουν -σε πάχος- έως και τρία «slots» στο case. Επίσης έρχεται με dual-chip Thunderbolt σχεδιασμό που βοηθάει στην κατανομή του «load» ώστε να μην χάνεται η συνδεσιμότητα με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο καθώς το συνδέετε στον υπολογιστή.

To αλουμινένιας κατασκευής case για GPUs έχει δύο ζώνες φωτισμού Chroma RGB που είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες μέσω Windows, με την χρήση του λογισμικού Razer Synapse 3, οπότε και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 16,8 εκ. χρωμάτων.

Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις του eGPU case της Razer, έτσι και το Core X Chroma συνδέεται σε υπολογιστές μέσω θύρας Thunderbolt 3 (είναι απαραίτητο να έχουν εγκατασταθεί τα τελευταία Windows updates ενώ για υπολογιστές Mac πέρα από την απαραίτητη θύρα Thunderbolt 3 και τη συμβατή κάρτα γραφικών AMD Radeon χρειάζεται να έχουν και το macOS High Sierra 10.13.4 ή πιο σύγχρονη έκδοση). Το Razer Core X Chroma είναι διαθέσιμο με τιμή $399 στις ΗΠΑ και σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.   

Engadget

  • Like 2