Με την εξάπλωση του κορωνοϊού, η Razer είναι ακόμη μία εταιρία από το χώρο της τεχνολογίας που συμβάλλει στην καταπολέμησή του.

Έπειτα τη Microsoft που έδωσε δωρεάν πρόσβαση στο Teams σε γιατρούς και ασθενείς στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις καθημερινές τους συνομιλίες και την NVIDIA που πρότεινε στους χρήστες να συνεισφέρουν δωρίζοντας την επεξεργαστική ισχύ του υπολογιστή τους με το Folding@Home, ήρθε και η ώρα της Razer.

Η γνωστή σε όλους εταιρία κατασκευής περιφερειακών για υπολογιστές Razer, συνεισφέρει τον όβολό της ενάντια στη μάχη του κορωνοϊού. Απομακρύνεται για λίγο διάστημα από την κατασκευή gaming περιφερειακών και χρησιμοποιεί τις γραμμές παραγωγής της για την κατασκευή χειρουργικών μασκών.

Η ανακοίνωση έγινε στο Twitter από το αφεντικό της εταιρίας Min-Liang Tan, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Razer εργάζονται σε 24ωρες βάρδιες για την παραγωγή μασκών. Ο CEO πρόσθεσε πως σκοπεύουν να δωρίσουν έως και 1 εκατομμύριο μάσκες σε υγειονομικές αρχές σε χώρες που επλήγησαν και συνεχίζουν να πλήττονται από τον ιό.

Η Razer θέλει επίσης να παραμείνει σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τις ιατρικές ομάδες ώστε να σχεδιάσουν από κοινού τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της κάθε χώρας.

Tech Radar

  • Like 8
  • Thanks 2
  • Confused 1