Η επερχόμενη ναυαρχίδα Realme GT 2 Pro διαθέτει ένα οικολογικό βιοπολυμερές φινίρισμα στην πίσω όψη του, το πρώτο που χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη βιομηχανία, το οποίο χαρίζει την οικεία αίσθηση του χαρτιού στη συσκευή όταν την αγγίζεις.

Το βιοπολυμερές το οποίο παράγεται από τη Σαουδαραβική εταιρεία SABIC και βασίζεται σε πολτό ανακυκλωμένου χαρτιού διαθέτει πιστοποίηση ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) αποδεικνύοντας την φιλικότητα του προς το περιβάλλον. Η συσκευασία του Realme GT 2 Pro επίσης χρησιμοποιεί πολύ λιγότερο πλαστικό σε σχέση με τη συσκευασία του προκατόχου του – από 21,7% χρησιμοποιείται μόλις 0,3% πλαστικό.

Την σχεδίαση του Realme GT 2 Pro ανέλαβε για λογαριασμό της εταιρείας ο Naoto Fukasawa, που έχει σχεδιάσει προϊόντα για λογαριασμό της Muji αλλά και για λογαριασμό του Ιάπωνα παρόχου KDDI (έχει σχεδιάσει το κινητό Infobar A03). Ο Naoto Fukasawa είχε και την ιδέα για το οικολογικό βιοπολυμερές φινίρισμα ονομάζει τον σχεδιασμό της συσκευής «Paper Tech Master Design».

Realme GT 2 Pro (1).jpg

Ο Realme GT 2 Pro είναι μία από τις πρώτες συσκευές που βασίζεται στο Snapdragon 8 Gen 1 SoC της Qualcomm και ενδεχομένως θα είναι η πρώτη στον κόσμο με υπερευρυγώνια κάμερα 150° (οι περισσότερες κάμερες αυτού του τύπου είναι 120°), η οποία μεταξύ άλλων θα προσφέρει μία μοναδική λειτουργία «fisheye» για διασκεδαστικές φωτογραφήσεις.

Realme GT 2 Pro (2).jpg

Δύο πολύ σημαντικά νέα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι το «Antenna Array Matrix System» και το «360-degree NFC».  Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με την πρώτη στον κόσμο ultra-wide-band antenna switching technology, που επιτρέπει στη συσκευή να αλλάζει κεραία αυτόματα «επιλέγοντας» όποια από τις 12 κεραίες έχει το ισχυρότερο σήμα κάθε φορά. Το σύστημα επιπλέον αποτελείται από μία συμμετρική κεραία WiFi που ενισχύει τη σταθερότητα του σήματος έως και κατά 20%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τεχνολογία «360-degree NFC», σύμφωνα με την οποία, η μονάδα NFC συνδέεται με τις δύο άνω κεραίες κινητής τηλεφωνίας, πέρα από τη δική της, σχηματίζοντας μία συστοιχία που αποτελείται από τρεις κεραίες (NFC 3 antenna array), με αποτέλεσμα η τεχνολογία NFC να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα από οποιαδήποτε πλευρά του κινητού για ευκολότερες ανέπαφες πληρωμές και σύζευξη Bluetooth. Το Realme GT 2 Pro θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιανουαρίου στην Κίνα και αργότερα θα διατεθεί και σε άλλες αγορές.

  • Like 2
  • Thanks 3