Το οποίο διαθέτει 3:2 aspect ratio, πολύ λεπτά bezel, σχεδιασμό αλουμινίου εμπνευσμένο από MacBook και στερεοφωνικά ηχεία

Τις πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου Realme Book laptop διέθεσε στο κοινό η ιστοσελίδα Android Authority, που μας δίνουν μια καλύτερη ματιά στο σχεδιασμό του και την κατασκευή του. Μαζί με τις εικόνες που διέρρευσαν, μάθαμε και το όνομα.

Η BBK Electronics είναι η μητρική εταιρεία από εταιρείες όπως OnePlus και Oppo και με την πάροδο των χρόνων, έχει πολύ μεγάλη παρουσία στον χώρο των smartphone. Με την Realme προσπαθεί να διαφέρει, καθώς είδαμε την Realme να παρουσιάσει δικό της sub-brand για να επεκταθεί και σε συσκευές για έξυπνα σπίτια. Και τώρα με το Realme Book laptop φαίνεται να κάνει ένα ακόμη βήμα.

Realme-Book-BBK-Electronics-laptop-leaked-4.jpeg

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, η Realme δε προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι εμπνεύστηκαν από το MacBook όσον αφορά τον σχεδιασμό. Ο CEO της εταιρείας έκανε ένα μικρό tease μέσω twitter, δίνοντας μια ιδέα για το πως θα είναι το laptop, το οποίο φαίνεται μέσα σε έναν φάκελο (κάτι που έκανε και η Apple με το MacBook Air το 2008).

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, φαίνεται το σασί αλουμινίου και τα πολύ λεπτά bezel. Επίσης ξεχωρίζουν τα δύο στερεοφωνικά ηχεία στο κάτω μέρος. Ξεκάθαρα πρόκειται για ένα Windows laptop και βάση το ιστορικό κοστολόγησης της εταιρείας, θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό.

Realme-Book-BBK-Electronics-laptop-leaked-6.jpeg

Η μεγάλη διαφορά εδώ φαίνεται να είναι η οθόνη του με 3:2 aspect ratio, η οποία πιθανότατα θα είναι το επίκεντρο του marketing και βασικός λόγος πώλησης, μαζί με τα πολύ λεπτά bezel. Σύμφωνα με την πηγή, είναι πολύ πιθανό να υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB-C, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πιθανότατα θα υπάρχει και επιλογή χαρακτηριστικών σύμφωνα με τις επιλογές διαμόρφωσης της Realme.

 Realme-Book-BBK-Electronics-laptop-leaked-5.jpeg

Τέλος, υπάρχει και μια επιπλέον διαρροή για το επερχόμενο Realme Pad tablet, από το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτογραφίες (για την ώρα). Βάση όμως της φωτογραφίας που ακολουθεί, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί στο event για την παγκόσμια διάθεση του Realme GT 5G.

Η παρουσία της Realme στην Ινδία είναι ιδιαίτερα αισθητή, ενώ σε αγορές όπως Κίνα και Ευρώπη γίνεται όλο και πιο έντονη. Είναι πιθανό όμως να δούμε την BBK να διαθέτει τα προϊόντα της υπό άλλες εταιρείες που κατέχει, όπως για παράδειγμα ένα OnePlus laptop ή ένα Vivo tablet.

Ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίες για το laptop και tablet δεν έγιναν γνωστές, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το επερχόμενο Launch event του Realme GT 5G, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί 15 Ιουνίου.

Realme-Pad-BBK-Electronics-tablet-leaked.jpg