Το νέο της entry-level smartphone ανακοίνωσε η realme για την ευρωπαική αγορά, το οποίο είναι το C35.

Το realme C35 ξεχωρίζει αρχικά για την εμφάνισή του (πάχος 8,1 χιλ) αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνει, με την τιμή του να έχει οριστεί στα €199 για το μοντέλο με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη του C35 -τεχνολογίας LCD- έχει διαστάσεις 6,6 ιντσών, με ανάλυση Full HD και σύμφωνα με την εταιρεία παρέχει «μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία» ενώ είναι και η μεγαλύτερη της κατηγορίας. Στο εσωτερικό συναντάμε το Unisoc T616 SoC με 8πύρηνο επεξεργαστή, με πολύ καλές επιδόσεις που φανερώνονται και στο AnTuTu benchmark με σκορ 230.726. 

Η realme συνεχίζει να εξοπλίζει τα smartphone της με μεγάλη μπαταρία (5.000mAh) και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης κάτι που ισχύει και για το C35 το οποίο υποστηρίζει φόρτιση 18W, με το 50% να ολοκληρώνεται σε 49 λεπτά. Στο πίσω μέρος, το κεντρικό σύστημα καμερών αποτελείται από αισθητήρα 50MP, τον ίδιο που συναντάμε και στο GT 2 Pro, με διάφραγμα f/1.8 επιτρέποντας την αποτύπωση περισσότερων λεπτομερειών στις φωτογραφίες αλλά και πολύ καλά αποτελέσματα το βράδυ, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από smartphones της συγκεκριμένης κατηγορίας. Συνοδεύεται από 2 ακόμη αισθητήρες για λήψεις πορτραίτου αλλά και μακροφωτογραφιών από απόσταση έως 4 χιλιοστά.

Το realme C35 είναι από σήμερα διαθέσιμο στη χώρα μας και σε έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου, με το κόστος σ' αυτή την περίπτωση να έχει οριστεί στα €219.

 

  • Like 1