Αρκετό καιρό τώρα διαβάζουμε φήμες για την κυκλοφορία μίας “ανθεκτικής” έκδοσης του Galaxy S5. Χάρη σε μία διαρροή (δύο hands-on videos), μπορούμε επιτέλους να δούμε πολύ καθαρά το Samsung Galaxy S5 Active, πριν την επίσημη ανακοίνωση του.

Η συσκευή, διατηρεί ορισμένα στοιχεία σε σχέση με τον προκάτοχό του, όπως για παράδειγμα τα μηχανικά πλήκτρα, ωστόσο σε αντίθεση με το Galaxy S4 Active, είναι εξοπλισμένο από ότι φαίνεται με ακριβώς όμοιο hardware και δυνατότητες με το “απλό” Galaxy S5, αι έτσι έχουμε το ίδιο SoC (Qualcomm Snapdrgon 801, 2GB RAM) και την ίδια κάμερα, ISOCELL με αισθητήρα 16 Megapixels.

 

Σύμφωνα με το TK Tech News, το Samsung Galaxy S5 Active εξοπλίζεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1080 x 1920 pixels.

 

Το μόνο σπουδαίο χαρακτηριστικό που δεν διευκρινίζεται είναι η διαγώνιος της οθόνης, αν και το λογικό είναι να πρόκειται για 5.1 ιντσών οθόνη. Άγνωστη παραμένει επίσης η ημερομηνία διάθεσης του κινητού, ωστόσο αν κρίνουμε από τη διαρροή, λογικά η Samsung δεν θα αργήσει και πολύ να το ανακοινώσει επίσημα.

 

 

Link.png Site: Engadget