Στο καθιερωμένο Unpacked event, η εταιρία θα μας δείξει νέα τηλέφωνα, ακουστικά και ένα smartwatch.

Η Samsung θα ανακοινώσει πέντε νέες συσκευές στο επερχόμενο online Unpacked event στις 5 Αυγούστου. Ο πρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών, Tae-moon Roh, έκανε τη σχετική δημοσίευση στο επίσημο blog της εταιρίας.

Στο Galaxy Unpacked αυτό το καλοκαίρι, θα παρουσιάσουμε πέντε νέες συσκευές. Με αυτές τις συσκευές στο χέρι σου θα μπορείς να ζεις τη ζωή στο έπακρο.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες και τις διαρροές που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεραίνουμε ότι η Samsung θα ανακοινώσει τρία νέα τηλέφωνα, τα Galaxy Note 20, Note 20 Plus και Note 20 Ultra, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών Galaxy Buds Live αλλά και ένα νέο smartwatch.

Στο δεύτερο μέρος της blog ανάρτησης, ο Roh μιλά για τις τρεις προτεραιότητες που θα επικεντρωθεί το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Samsung. Η πρώτη από αυτές είναι η έμφαση στην καινοτομία με τον Roh να αναφέρει πως η Samsung έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη τους τελευταίους έξι μήνες. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι οι επενδύσεις θα οδηγήσουν σε μία ακόμη πιο τολμηρή καινοτομία.

Θα κάνουμε την τεχνολογία των κινητών πιο προσωπική, πιο έξυπνη, πιο χρήσιμη και πιο ασφαλής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή του τμήματος, αυτό σημαίνει περισσότερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και συσκευές με δυνατότητες σύνδεσης σε 5G δίκτυα. Επίσης, αναφέρει τη συνεχιζόμενη σχέση της Samsung με τη Microsoft, υποδηλώνοντας ότι οι δύο εταιρίες έχουν προγραμματίσει περισσότερα για το μέλλον. Μία συνεργασία η οποία θα συνεχίσει να επεκτείνεται μέσω του Xbox.

Τέλος, ο Roh σημειώνει ότι το τμήμα κινητής θα είναι πιο ευέλικτο. Με την πανδημία να έδωσε μία σκληρή δοκιμασία για την εταιρία η οποία έφερε έναν γρήγορο μετασχηματισμό ώστε να φροντίσει τις τοπικές κοινότητες και τους συνεργάτες της, έπρεπε παράλληλα να δημιουργήσει ένα συμπαγές πλάνο για τις μελλοντικές επιχειρηματικές της κινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το event απέχει κάτι παραπάνω από έναν μήνα, ώστε να δούμε από πρώτο χέρι όλες τις συσκευές που προετοίμαζε η Samsung τον τελευταίο χρόνο.