Οι κάτοχοι του Galaxy Gear, του πρωτότυπου smartwatch θα πρέπει να… αισθάνονται ανακούφιση τώρα αφού με την εμφάνιση των Gear 2 και Gear 2 Neo, υπήρχε η αίσθηση ότι λόγω της αλλαγής της στρατηγικής της εταιρείας με το OS (προτίμησε το Tizen OS αντί του Android) δεν θα απολάμβαναν ενημερώσεις, τουλάχιστον τόσο συχνά όσο θα μπορούσαν.

Η τελευταία αναβάθμιση για το γνωστό smartwatch, αντικαθιστά το Android με το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας Tizen, και φέρνει βελτιώσεις στο τομέα της απόδοσης και της αυτονομίας της μπαταρίας. Επιπλέον φέρνει ένα νέο standalone music player, διάφορες συντομεύσεις που μπορείτε να παραμετροποιήσετε καθώς και φωνητικές εντολές για τον έλεγχο της κάμερας.

 

Η αναβάθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του λογισμικού Samsung Kies (θα χρειαστεί να κάνετε backup ότι αρχεία χρειάζεστε αφού "σβήνει" τα πάντα η ενημέρωση). H εταιρεία δεν έχει ακόμη αποστείλει σχετικές ειδοποιήσεις για αναβάθμιση OTA (Over-The-Air) και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε η εταιρεία θα το κάνει.

 

Link.png Site: Engadget