Αυτή ίσως είναι η πρώτη ματιά στο Galaxy Note 20 Ultra.

Η ίδια η Samsung ίσως διέρρευσε το επόμενης γενιάς Galaxy Note 20 Ultra, με φωτογραφίες του τηλεφώνου να εμφανίζονται στον επίσημο ιστότοπο της Νοτιοκορεάτικης εταιρίας για την αγορά της Ρωσίας. Φωτογραφίες τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα ο Ishan Agarwal στο Twitter.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ότι οι εικόνες αυτές είναι στην πραγματικότητα η νέα ναυαρχίδα της Samsung, σίγουρα δείχνουν μία ακυκλοφόρητη συσκευή Galaxy Note με σύστημα καμερών που συμπεριλαμβάνει φακό ζουμ τύπου folded και παρόμοια σχεδίαση με αυτή του Galaxy S20 Ultra που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.  

samsung-galaxy-note-20-ultra-2.jpg.aa88c1f86bfb155a0699f90e02ff23b5.jpg

Το The Verge επιβεβαίωσε ότι οι εικόνες εμφανίζονταν στον ρωσικό ιστότοπο της Samsung για το Galaxy Note 8, ως εικόνα φόντου σε μία ενότητα που ανέφερε «Ανακαλύψτε το Note επόμενης γενιάς», η οποία όμως συνδέεται με το Galaxy Note 10 και όχι με τη νέα συσκευή. Φαίνεται αρκετά πιθανό αυτός που είχε αναλάβει να φτιάξει τη σελίδα της Samsung να έλαβε λάθος στοιχεία και να «ανέβασε» δημόσια μία εικόνα του επόμενης γενιάς Note.

Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία όμως που δείχνουν ότι αυτό θα είναι το Galaxy Note 20 Ultra. Ο γνωστός leaker Ice Universe, είχε αναφέρει στο Twitter ότι το Note 20 θα κυκλοφορήσει σε χάλκινο χρώμα, ενώ και ο σχεδιασμός της θήκης που έδωσε στη δημοσιότητα ταιριάζει με το τηλέφωνο που διέρρευσε στο site της Samsung.

Συνήθως η Samsung λανσάρει τα Galaxy Note προς το τέλος του καλοκαιριού, οπότε μια διαρροή που εμφανίζεται τον Ιούλιο δείχνει αρκετά πιστευτή, δεδομένης της υποτιθέμενης αποκάλυψης του τηλεφώνου τον Αύγουστο.