Μία θολή φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα, δείχνει πως το επόμενης γενιάς αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, θα έχει βελτιωμένη κάμερα.

Η τελευταία διαρροή για το αναμενόμενο Samsung Galaxy Fold 2 έρχεται μέσα από μία θολή φωτογραφία. Ο γνωστός leaker Ice Universe, δημοσίευσε στο Twitter δύο φωτογραφίες της συσκευής, αποκαλύπτοντας ότι ο διάδοχος του Galaxy Fold πιθανότατα να έχει έκδοση σε χρυσό χρώμα αλλά και κάποιες αναβαθμίσεις στην κάμερα. Προφανώς δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει τους αισθητήρες που ενσωματώνει η κάμερα ούτε από τι αποτελείται, αλλά φήμες λένε πως το Galaxy Fold 2 θα έχει την ίδια κάμερα με το Galaxy S20 Plus, το οποίο περιλαμβάνει και μία telephoto κάμερα 64MP.

Η διαρροή δείχνει επίσης το εμπρόσθιο μέρος της οθόνης όπως και το wallpaper που θα χρησιμοποιηθεί από τη Samsung, αλλά δεν παρέχει επιπλέον ενδείξεις σχετικά με άλλες αναβαθμίσεις. Το πρωτότυπο Fold έχει μπροστινή οθόνη 4.6’’ με πολύ μεγάλα bezels ενώ η βασική οθόνη έφτανε τις 7.3’’ όταν το τηλέφωνο ήταν ανοιχτό. Φήμες αναφέρουν πως το συνολικό μέγεθος της βασικής οθόνης θα φτάσει στις 7.7’’ ή ακόμη και τις 8’’.

Ωστόσο, ο παράγοντας που θα κρίνει την επιτυχία του Fold 2 θα είναι η κατασκευή του. Το αρχικό Fold της Samsung υπέφερε από διάφορα προβλήματα ανθεκτικότητας με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της κυκλοφορίας. Η εταιρία αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τα πλάνα της έπειτα από πολλά προβλήματα ενώ ακόμη και η τροποποιημένη έκδοση εξακολουθούσε να είναι εύθραστη.

Λέγεται πως το Galaxy Fold 2 θα είναι φθηνότερο από το πρώτο μοντέλο αν και θα έχει μικρότερο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Το πρώτης γενιάς Fold κόστιζε $1980, οπότε οποιαδήποτε μείωση στο κόστος, ίσως θα μπορούσε να ωθήσει τις πωλήσεις των συσκευών διπλής οθόνης με αποτέλεσμα να γίνουν πιο εμπορικές.

Ενδέχεται να μάθουμε περισσότερα για το Samsung Galaxy Fold 2 στις 5 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τύπου της εταιρίας. Η Samsung εκείνη την περίοδο αναμένεται να λανσάρει τη νέα σειρά Samsung Galaxy Note 20, τα Galaxy Buds Live, το tablet Tab S7, το Galaxy Watch 3 αλλά και μία 5G έκδοση του Z Flip.