Η επερχόμενη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι

Η πολυαναμενόμενη αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung φαίνεται πως διέρρευσε, καθώς render του Galaxy Z Fold 4 βρέθηκαν μέσω μιας αξιόπιστης πηγής του Onleaks. Από τα render του SmartPrix, βλέπουμε πως το Galaxy Z Fold 4 μοιάζει σχεδιαστικά στον προκάτοχό του, Z Fold 3, με εξωτερική/περιμετρική οθόνη 6,2 ιντσών και 7,6 ίντσες εσωτερική/αναδιπλούμενη οθόνη. Σημαντική αλλαγή βλέπουμε στις κάμερες, οι οποίες είναι παρόμοιες με αυτές του Galaxy S22 Ultra.

Η selfie κάμερα φημολογείται πως θα βρίσκεται κάτω από την εσωτερική οθόνη, ενώ αναμένεται να γίνουν και σημαντικές αλλαγές στην απόδοση της συσκευής. Στο πίσω μέρος βρίσκονται τρεις κάμερες όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά δεν γίνεται αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Από τα render δεν φαίνεται να υπάρχει θέση για το S-Pen, παρόλο που είχε αναφερθεί από το The Elec πως θα προστεθεί στο φετινό μοντέλο. Το Z Fold 3 παρόλο που υποστήριζε το S-Pen, δεν είχε θέση για την αποθήκευσή του, με τους κατόχους να αναγκάζονται να αγοράσουν ξεχωριστή θήκη για την ασφαλή αποθήκευσή του. Το The Elec επίσης ανέφερε πως οι διαστάσεις οθόνης του νέου Z Fold 4 θα είναι διαφορετικές, με την εσωτερική οθόνη να είναι περίπου μία ίντσα μεγαλύτερη και την εξωτερική οθόνη περίπου μία ίντσα μικρότερη σε σχέση με το Z Fold 3.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ανακοίνωση του Z Fold 4, αλλά το SmartPrix αναφέρει πως η ανακοίνωση θα γίνει τον Αύγουστο ή Σεπτέμβριο. Αναφορικά, το Z Fold 3 κυκλοφόρησε αρχές Αυγούστου.

  • Confused 1