Hands-on βίντεο που εμφανίστηκε σε κανάλι στο YouTube μας έδωσε μία γεύση από το επερχόμενο Galaxy Watch 3.

Βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι TechTalkTV στο YouTube μας έδωσε μια καλή εικόνα του Galaxy Watch 3. Δεδομένου μάλιστα του ότι πρόκειται για hands-on βίντεο, οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν δεν ήταν και λίγες.

Εφ’ όσον ευσταθούν λοιπόν τα όσα παρακολουθήσαμε, το Galaxy Watch 3 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: μία στα 41 χιλ. με οθόνη 1,2 ιντσών και μία μεγαλύτερη στα 45 χιλ. με οθόνη 1,4 ιντσών. Αμφότερες θα διαθέτουν περιστρεφόμενο πλαίσιο καθώς επίσης και δύο πλήκτρα στη δεξιά πλευρά του ρολογιού. Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να το έχει εξοπλίσει με αισθητήρες που μετρούν τον σφυγμό, την αρτηριακή πίεση και την καρδιακή λειτουργία, ενώ θα προσφέρεται και προστασία από νερό και σκόνη βάσει προτύπου IP68.

Η λογική λέει πως το Galaxy Watch 3 είναι η μία από τις πέντε συνολικά συσκευές που θα μας παρουσιάσει η Samsung σε λίγες μέρες στο επερχόμενο Unpacked της 5ης Αυγούστου. Οι διαρροές θέλουν τις άλλες τέσσερις να είναι τα Galaxy Note 20, Note 20 Plus και Note 20 Ultra καθώς και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live.

  • Like 1