Τον επόμενο μήνα είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του νέου Unpacked event της Samsung, με τη νοτιοκορεατική εταιρεία να δίνει σήμερα μέσω teaser κάποια πρώτα στοιχεία.

Στο teaser που κυκλοφόρησε η εταιρεία, βλέπουμε δύο συσκευές να «ενώνονται» μεταξύ τους, με το ερώτημα «αν είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε τους κανόνες» να εμφανίζεται αμέσως μετά. Ο Dr. TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business στη Samsung Electronics, προχώρησε σε δηλώσεις, δίνοντας μια πολύ καλύτερη ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη σειρά Galaxy S22 που θα βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίασης. Κάνοντας αρχικά αναφορά στην πρόοδο των κινητών συσκευών αλλά και την καινοτομία της Samsung όλα αυτά τα χρόνια, ο επικεφαλής της εταιρείας, αφήνει να εννοηθεί ότι έφτασε η ώρα για την ενοποίηση των δύο κορυφαίων σειρών smartphone της εταιρείας, τη Galaxy S σειρά με τη Galaxy Note, η οποία διακρίνονταν για το S-Pen και τις δυνατότητες που αυτό έδινε.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν η Samsung δεν κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο Samsung Galaxy Note πέρυσι. H απαράμιλλη δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της σειράς Samsung Galaxy Note αγαπήθηκε από τους καταναλωτές, που ανέμεναν με ενθουσιασμό τη δυνατότητα γρήγορης μετάβασης από τη διασκέδαση στην παραγωγικότητα αλλά και τη ρεαλιστική εμπειρία γραφής με το πενάκι S Pen. Και φυσικά, δεν έχουμε ξεχάσει αυτές τις εμπειρίες που αγαπάτε».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο Galaxy μοντέλο ανακοινώθηκε το 2011 και παρά τις αρχικές αντιδράσεις, αποτέλεσε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές smartphone παγκοσμίως. Δύο ήταν οι λόγοι, αρχικά η τεράστια -για τα δεδομένα της εποχής- οθόνη των 5,3 ιντσών αλλά και το S Pen με το οποίο η Samsung γεφύρωσε «το χάσμα μεταξύ δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, ώστε σε κάθε στιγμή έμπνευσης ο χρήστης να μπορεί με ευκολία να καταγράψει τις ιδέες και τις σκέψεις του στην εφαρμογή Samsung Notes».

Ανεβάζει μάλιστα την προσμονή, δηλώνοντας ότι στο επερχόμενο Unpacked που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, η Samsung θα παρουσιάσει την «απόλυτη Ultra εμπειρία», με μια συσκευή η οποία ξεχωρίζει μεταξύ άλλων στο φωτογραφικό τομέα. Αυτή θα έχει τη «δυνατότητα λήψης των καλύτερων και πιο φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβήξει οι χρήστες έως τώρα με smartphone», σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική συνείδηση και την πιο smart εμπειρία που έχουμε δει ποτέ σε Galaxy μοντέλο.

Σύντομα η Samsung αναμένεται να δημοσιοποιήσει περισσότερες πληροφορίες για το Unpacked Event, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 2