Πλησιάζει η στιγμή που η Samsung θα αποκαλύψει το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, ένα πρωτότυπο του οποίου η κορεατική εταιρεία έχει στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια. 

Με ένα tweet, η Samsung δημιουργεί το σχετικό hype για την επικείμενη παρουσίαση της συσκευής ή έστω μιας πρωτότυπης έκδοσής της κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών που διοργανώνει κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος, η Samsung αναφέρει ότι το συνέδριο θα αποτελέσει «το σταυροδρόμι μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος», ενώ στη φωτογραφία που συνοδεύει το tweet, δύο γραμμές ξεδιπλώνονται για να σχηματίσουν ένα βέλος. 

Η όλη συζήτηση γύρω από το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung διαρκεί εδώ και πολλά χρόνια, με τα αποκαλυπτήρια να αναβάλλονται όμως με βάση πάντα όμως τις διαρροές και όχι κάποια επίσημη πληροφόρηση από την εταιρεία.  Ο CEO της Samsung, DJ Koh, αποκάλυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνέντευξή του στο CNBC ότι η συσκευή μπορούσε να παρουσιαστεί ακόμα και μέσα στο χρόνο αν και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Η μόνη ιδέα που έχουμε για το πως μπορεί να είναι το αναδιπλούμενο smartphone της κορεατικής εταιρείας είναι ένα concept video από το 2014, το οποίο δείχνει ένα smartphone με μεγάλη οθόνη χωρίς κάποιο κενό, η οποία μόλις διπλώνει μειώνει σημαντικά της διαστάσεις της συσκευής. To 2012 και πάλι η Samsung είχε δείξει μια πρωτότυπη αναδιπλούμενη AMOLED οθόνη. 

Το συνέδριο προγραμματιστών της Samsung θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου στο San Francisco και κατά πάσα πιθανότητα, η κεντρική παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube. 

TheVerge

  • Like 3
  • Thanks 2