Εδώ και τρία, τέσσερα χρόνια κυκλοφορούν φήμες (δείτε για παράδειγμα εδώ και εδώ) για το smartphone της Samsung με την αναδιπλούμενη οθόνη.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν αρνήθηκε όλο αυτό το διάστημα ότι διερευνά την τεχνολογία, και στην φετινή CES, ο Πρόεδρος του τμήματος Mobile Communication Business της Samsung, DJ Koh δήλωσε ότι το πιθανότερο για το κινητό με την αναδιπλούμενη οθόνη, και εφόσον η εμπειρία με το περιβάλλον χρήσης UX είναι η βέλτιστη δυνατή, είναι να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019. Μάλιστα, πίσω από κλειστές πόρτες στο περίπτερο της στην έκθεση στο Las Vegas, η Samsung πραγματοποίησε επίδειξη ενός πρωτότυπου που αναμένεται να κυκλοφορήσει με την ονομασία Galaxy X.

Σύμφωνα με πηγές από την βιομηχανία, το νέο Galaxy X θα στοιχίζει σχεδόν $1850 όταν θα εισέλθει σε φάση μαζικής παραγωγής τον Νοέμβριο, πάνω στην ώρα δηλαδή για να το λανσάρισμα του το νέο έτος.

Η οθόνη διπλωμένη φημολογείται ότι θα έχει διαγώνιο 4,5 ιντσών, αλλά μόλις ο χρήστης της συσκευής το θελήσει θα μπορεί να μετατρέπεται σε μία οθόνη 7,3 ιντσών. Ενδεχομένως στο Mobile World Congress 2019 να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

sam.jpg.2293c46bd565ed7f65b34182b2110a5d.jpg

GSMArena

  • Like 2