Από τον περασμένο Μάιο, η Epic Games έχει ανακοινώσει ότι το Fortnite θα κάνει την εμφάνισή του στο Android, κάπου μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα 9to5Google, η Epic θα ακολουθήσει πολιτική παρόμοια με αυτή που συναντάμε στις παιχνιδοκονσόλες, με το παιχνίδι να κάνει πρώτα την εμφάνισή του στο επερχόμενο Galaxy Note 9 της Samsung. Η ανακοίνωση θα γίνει παράλληλα με αυτή της συσκευής στις 9 Αυγούστου ενώ η κυκλοφορία του νέου Galaxy Note υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου. Το Fortnite θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο νέο smartphone της Samsung γι 1 μήνα και στη συνέχεια θα διατεθεί και στα υπόλοιπα smartphones κάτι που υπολογίζεται να γίνει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η κίνηση αυτή αν τελικά επιβεβαιωθεί, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από κατόχους Android smartphone οι οποίοι περιμένουν το παιχνίδι από τον περασμένο Μάρτιο όταν και κυκλοφόρησε στο iPhone, φέρνοντας κέρδη άνω των 150 εκατομμυρίων δολαρίων στην Epic μόνο από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Όποιοι πάντως προχωρήσουν σε αγορά του Galaxy Note 9, θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα αγοράς εξοπλισμού στο παιχνίδι ή άλλων εικονικών αντικειμένων, κόστους μεταξύ $100-150 σε V-Bucks τα οποία θα προσφέρουν δωρεάν η Epic με τη Samsung.

9to5Google

Η παρουσίαση του Galaxy Note 9 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου

  • Like 1