Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με τη Samsung να αποκαλύπτει σήμερα το νέο της smartphone, το Galaxy A9 το οποίο είναι το πρώτο που φέρει στο πίσω μέρος του τέσσερις (ναι, τέσσερις) κάμερες.

Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 24MP και διάφραγμα f/1.7 ενώ σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία είναι βελτιστοποιημένη για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Ο τηλεφακός των 10MP επιτρέπει 2x οπτικό zoom για πιο καθαρές λήψεις από απόσταση ενώ ο τρίτος φακός (8MP/F2.4) είναι ευρυγώνιος προκειμένου να χωρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο στη φωτογραφία χωρίς τη χρήση λειτουργίας πανοράματος. Τέλος ο τέταρτος φακός των 5MP (F/2.2) είναι υπεύθυνος για την εστίαση βάθους, επιτρέποντας στον χρήστη να ορίσει ο ίδιος το πόσο θέλει να θολώσει το παρασκήνιο γύρω από το κύριο αντικείμενο της λήψης του, δημιουργώντας το γνωστό bokeh εφέ. 

Κατά τη λήψη φωτογραφίας, η το Galaxy A9 έχει και αυτό τη δική του δυνατότητα αναγνώρισης σκηνών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να προχωρήσει στις βέλτιστες ρυθμίσεις κάθε φορά. 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Galaxy A9 ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή με 6GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει Android 8.0 Oreo και η αυτονομία του αναμένεται να είναι αρκετά καλή εξαιτίας της μπαταρίας με χωρητικότητα 3,800mAh. Η οθόνη του είναι αρκετά μεγάλη, στις 6,3 ίντσες, με Full HD+ ανάλυση και φυσικά στηρίζεται στην τεχνολογία Super AMOLED.

Το Galaxy A9 αναμένεται στην αγορά τον επόμενο μήνα σε τρία χρώματα, ενώ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία για μια πρώτη επαφή με τη συσκευή.

  • Like 1
  • Thanks 1