Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Yonhap News, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Note εντός του 2021.

Στις αρχές του μήνα το Reuters ανέφερε πως η Samsung δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο Galaxy Note το 2021, παρ’ όλα αυτά, πληροφορίες από την ιστοσελίδα Yonhap News, ισχυρίζονται το αντίθετο. Άνθρωπος μέσα από την νοτιοκορεάτικη εταιρία, ο οποίος προτιμά να μην δημοσιοποιηθεί η ταυτότητά του, λέγεται πως ενημέρωσε την ιστοσελίδα Yonhap ότι η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία νέα γενιά Note το επόμενο έτος.

Αρχικά υπήρχαν οι πληροφορίες ότι η Samsung για να αντισταθμίσει την έλλειψη ενός Note τηλεφώνου θα φέρει την υποστήριξη του S Pen στο Galaxy S21 αλλά και στα επερχόμενα αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες έλεγαν πως ο τεχνολογικός γίγαντας είχε ήδη αρχίσει να ανακατευθύνει ακόμη και τους πόρους που θα χρησιμοποιούνταν για την ανάπτυξη μίας νέας γενιάς Note στο τμήμα που ασχολείται με τις αναδιπλούμενες συσκευές.

Πρόσφατα, ο επικεφαλής smartphone της Samsung, TM Roh, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία σχεδιάζει να φέρει μερικές από τις πιο αγαπημένες λειτουργίες του Note σε άλλες συσκευές Galaxy. Αν και δεν επιβεβαίωσε ότι το S Pen θα λειτουργεί με το S21, η αποκάλυψη αυτή ίσως να ακούστηκε σαν μία έμμεση παραδοχή ότι η εταιρία θα εγκατέλειπε τη σειρά Note. Ωστόσο, η πηγή της ιστοσελίδας Yonhap News είπε πως η δήλωσε του Roh δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναδούμε συσκευή Note.

Παρόλο που ενδέχεται να δούμε τελικά συσκευές Note τον νέο χρόνο, η ίδια πηγή δεν μίλησε για το αν η διάσημη σειρά της Samsung θα αποσυρθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Πάντως, λέγεται πως άλλες συσκευές Galaxy δεν θα προσφέρουν την ίδια εμπειρία stylus όπως πρόσφερε το Note, αφού για παράδειγμα το S21, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα διαθέτει υποδοχή για τη γραφίδα ενώ τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα δεν θα συμπεριλαμβάνουν στο κουτί το S Pen, ακόμη κι αν το υποστηρίζουν τελικά.