Αρκετές πληροφορίες από διαφορετικές πηγές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα, συγκλίνουν στο γεγονός ότι η Samsung θα παρουσιάσει το επόμενο Galaxy S, νωρίτερα του αναμενομένου.

Το ίδιο αναφέρει με σημερινά του tweets ο  αξιόπιστος Jon Prosser, ο οποίος πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω με τη δημοσιοποίηση της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση και η κυκλοφορία όλης της σειράς. Έτσι η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει ολόκληρη τη νέα σειρά Galaxy S smartphones στις 14 Ιανουαρίου 2021, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουν και οι προπαραγγελίες.

Η κυκλοφορία των συσκευών, θα γίνει 2 εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου. Μέχρι σήμερα, η παρουσίαση και η κυκλοφορία των τελευταίων μοντέλων της σειράς, πραγματοποιούνταν το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου, λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress.

Ο Prosser αναφέρει ακόμα ότι η σειρά της Samsung θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra, με την παραγωγή τους να πραγματοποιείται στη Βραζιλία, την Ινδονησία, την Κορέα και το Βιετνάμ. Διαθέσιμα θα είναι 6 χρώματα (Γκρι, Ροζ, Βιολετι, Λευκό, Ασημί και Μαύρο)