Φωτογραφίες render που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, δείχνουν πως το S22 Ultra είναι εμπνευσμένο από το Galaxy Note.

Αν και βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy S της Samsung, οι πληροφορίες και οι φήμες για το S22 έχουν ήδη ξεκινήσει να διοχετεύονται στην αγορά. Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύτηκαν κάποιες φωτογραφίες render όπου λέγεται πως απεικονίζουν τη νέα σειρά S22 Ultra η οποία όπως φαίνεται υιοθετεί ένα σώμα εμπνευσμένο από τη σειρά Note, θήκη για το stylus αλλά και ένα νέο πλαίσιο για τους βασικούς αισθητήρες στο πίσω μέρος.

Από τότε που η Samsung αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει νέα έκδοση Galaxy Note εντός του 2021, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ενσωμάτωσε κάποια Note χαρακτηριστικά και λειτουργίες σε άλλες δημοφιλείς σειρές smartphone. Τόσο τα Galaxy S21 Ultra όσο και το Galaxy Z Fold 3 προσφέρουν υποστήριξη για τη γνωστή γραφίδα S Pen. Κι αν οι φωτογραφίες render που δημοσιεύτηκαν απεικονίζουν μία πραγματική έκδοση του S22 Ultra, τότε η Samsung πηγαίνει τα πράγματα ακόμη παραπέρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digit και τον twitter λογαριασμό OnLeaks, η νέα σειρά S22 Ultra θα διαθέτει τη selfie κάμερα και την εμπρόσθια σχεδίαση του Note της περσινής χρονιάς, μαζί με όπως φαίνεται και θήκη για την αποθήκευση και μεταφορά της γραφίδας.

Όσον αφορά τα renders της πίσω πλευράς, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα ή περίεργα, ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός. Το Galaxy S22 Ultra φαίνεται πως θα φιλοξενεί το σύστημα κάμερας σε μία βάση που θυμίζει το λατινικό γράμμα «P». Το αν αυτό σημαίνει Photos (φωτογραφίες), Pictures (εικόνες) ή Periscope (περισκόπιο) ΄και αν τελικά έχει κάποιο βαθύτερο νόημα, μένει να το δούμε τους επόμενους μήνες. Και για λόγους σύγκρισης, η προηγούμενη Ultra γενιά διέθετε ευρυγώνιο αισθητήρα 108MP, δύο τηλεφακούς των 10MP και έναν υπερ-ευρυγώνιο των 12MP. Οπότε το βασικό ερώτημα είναι κατά πόσο το S22 Ultra θα ενσωματώνει ακόμη καλύτερο σύστημα κάμερας.

s22-ultra-render-1.JPG.99d5ced459b5fe1e47168392377fcfa5.JPG

Σε κάθε περίπτωση, τα πλαίσια που φιλοξενούν τους πίσω αισθητήρες γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα και τον τελευταίο καιρό όλο και μεγαλύτερα, καθώς προστίθενται περισσότερες κάμερες. iPhone 13 Pro αλλά και το Pixel 6 που θα κυκλοφορήσει σύντομα έχουν ακόμη πιο ορατά πλαίσια στο πίσω μέρος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν δικαιολογείται το μέγεθός τους. Πάντως, όσον αφορά το S22 Ultra, φαίνεται πως αυτό το πλαίσιο θα είναι τελικά λίγο μικρότερο, αφού σε σύγκριση με το S21 Ultra έχει αφαιρεθεί η κάτω δεξιά γωνία, αν και παραμένει το ερωτηματικό για το αν τελικά υπάρχει λόγος πίσω από αυτή την σχεδίαση.

  • Like 1