Η πρώτη εκδήλωση Unpacked της Samsung για το 2023 πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου

Σε αντίθεση με τις περσινές εκδηλώσεις, η εταιρεία αισθάνεται άνετα με μια διά ζώσης παρουσίαση, προσκαλώντας τα μέσα ενημέρωσης στο "The Masonic Auditorium" στο Σαν Φρανσίσκο. Αναμενόμενα, η εταιρεία θα μεταδώσει ζωντανά την παρουσίαση στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Η Samsung δεν αναφέρει για το τι θα πρέπει να περιμένουμε, αλλά στην επίσημη πρόσκληση αφήνει να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι θα δούμε το Galaxy S23 Ultra, εμφανίζοντας το σχέδιο μιας τριπλής κάμερας, παρόμοιας με αυτή του S22 Ultra. Στην Αμερική οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση για τις μελλοντικές συσκευές Galaxy από την ίδια ημερομηνία, δηλαδή την 1η Φεβρουαρίου. Όσοι εγγραφούν στο σύστημα προπαραγγελιών μέχρι εκείνη την ημέρα θα λάβουν 50 δολάρια σε Samsung Credit αν προπαραγγείλουν μία συσκευή ή 100 δολάρια αν πάρουν δύο.

Όσο για το τι θα περιλαμβάνει το Galaxy S23; Οι διαρροές αναφέρουν ότι η Samsung θα εγκαταλείψει τα τσιπ Exynos που χρησιμοποιεί συχνά σε ορισμένες αγορές υπέρ του Snapdragon 8 Gen 2 που θα προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις. Το S23 Ultra μπορεί επίσης να ενσωματώνει μια κύρια κάμερα 200 megapixel στη θέση του αισθητήρα 108MP από το περσινό μοντέλο, ενώ τα απλά μοντέλα S23 και S23+ μπορεί να έχουν κάμερες με ανάλυση 50MP. Ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να μην αλλάξει πολύ, θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα βελτιωμένες selfie κάμερες, δορυφορικά μηνύματα έκτακτης ανάγκης και ενδεχομένως μια επίπεδη οθόνη στην Ultra έκδοση χωρίς κυρτές πλευρές.