Με την κυκλοφορία της σειράς να γίνεται λίγο πριν την έναρξη της MWC 2022

Τα σχέδια κυκλοφορίας συσκευών της Samsung τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν σταθερά δεδομένου της κατάστασης που επικρατεί, αλλά όπως φαίνεται αυτό θα αλλάξει με την κυκλοφορία της επόμενης ναυαρχίδας, Galaxy S22.

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα DDaily, η Samsung ετοιμάζεται για το καθιερωμένο launch event της συσκευής της για 8 Φεβρουαρίου. Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται πως η Samsung επιβεβαίωσε την ημερομηνία με το Galaxy Unpacked 2022, το οποίο θα γίνει online. Οι προσκλήσεις θα σταλούν αργότερα μέσα στον μήνα, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα υπάρχει κοινό που θα παρακολουθήσει από κοντά το event, δεδομένου ότι η MWC 2022 υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει είσοδο σε συγκεκριμένο κοινό.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η MWC 2022 αναμένεται να πραγματοποιηθεί με κοινό στη Βαρκελώνη από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προπαραγγελίες των Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra θα ξεκινήσουν 9 Φεβρουαρίου και οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από 24 Φεβρουαρίου.

Ενημερωτικά, η σειρά Galaxy S21 κυκλοφόρησε 29 Ιανουαρίου, σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα. Τέλος και το Galaxy Tab S8 αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το Galaxy S22, επίσης σε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

  • Like 2