Ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 με κάμερα 108MP στο Galaxy S22 Ultra

Αρκετό καιρό τώρα ακούμε φήμες και διαρροές για την επερχόμενη Galaxy S22 σειρά, με τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες να προέρχονται από γνωστό leaker που μοιράζεται τις πρώτες πληροφορίες για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον FrontTron, καμία συσκευή από τη Galaxy S22 σειρά δε θα περιέχει selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, κάτι που έρχεται μετά από πληροφορίες Κορεάτικου ενημερωτικού site. Επιπλέον, οι συσκευές αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2022, κάτι που είδαμε και με τη σειρά Galaxy S21.

fronttron-twitter-108mp.jpg

Ο leaker μάλιστα πρόσθεσε πως η Samsung θα χρησιμοποιήσει φακό 108MP στο Galaxy S22, απορρίπτοντας παλαιότερες αναφορές που ήθελαν η ναυαρχίδα να χρησιμοποιεί φακό της Olympus στα 200MP. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για φακό στα 108MP, καθώς ένας ακόμη leaker, Ice Universe, επίσης είχε δηλώσει πως η Samsung θα χρησιμοποιήσει έναν βελτιωμένο φακό στα 108MP.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως σε παλαιότερες δημοσιεύσεις του, ο FrontTron είπε πως τα Galaxy S22 και S22 Plus θα χρησιμοποιούν φακό στα 50MP μαζί με βοηθητικούς στα 12MP, προσφέροντας μια αναγκαία αναβάθμιση στα βασικά μοντέλα.

  • Like 1